Schilderen met Passie

DSC 0754Tijdens het exposeren van mijn schilderijen kwam ik vaak dezelfde reactie van bezoekers tegen. Dat zou ik dat ook graag willen doen, schilderen! Lijkt me heerlijk.. maar dat kan ik niet.

Persoonlijk ben ik er stellig van overtuigd dat iedereen kan schilderen. Denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden en omarm uitdagingen.Vrijheid, inspiratie en intuïtie zullen te voorschijn komen. Kortom je vindt het kind in jezelf terug. Om vervolgens onbevangen en vol verwondering te kunnen zijn tijdens het creëren van een authentiek kunstwerk. Het gaat niet om het eindresultaat maar om de " reis" erna toe. De kern van een eigen manier van expressie ontdekken. Welke altijd een unieke stijl naar boven zal brengen namelijk de blauwdruk van je eigen creatieve zelf.

Schilderen is voor mij verbinding met mezelf maken. Rust, ruimte en ontspanning vinden.
Wil je graag gaan schilderen? Maar denk je ook als de meeste mensen dat je het niet kan, nodig ik je bij deze uit om over de drempel van " niet kunnen te gaan" 

Graag begeleid ik je en reik ik " tools" aan op het onuitputtelijke gebied van schilderen, tijdens de cursus : Schilderen met Passie.